Leave Your Message

Shitjet e nxehta

Pllakat e qarqeve të printuara të ngurtë FlexPllakat e qarqeve të printuara të ngurtë Flex
02

Pllakat e qarkut të printuar të ngurtë Flex

2023-10-27

PCB fleksibël është përdorur gjerësisht në treg dhe është bërë një produkt i domosdoshëm në industrinë e elektronikës. Mund të përshtatet me aplikime të ndryshme të PCB-ve fleksibël, si pajisje që vishen, organe artificiale, pajisje mjekësore, module RFID, etj. PCB fleksibël i ngurtë është një zëvendësues i PCB-ve të ngurtë, i bërë nga materiali PCB, por me karakteristika përkuljeje. Kombinimi i PCB-ve të ngurtë dhe fleksibël përdoret kryesisht për telefonat celularë dhe produktet e veshjes. Të dy PCB-të gjysmë fleksibël dhe fleksibël të ngurtë ofrojnë dizajne të qëndrueshme me fleksibilitet shtesë për të lëvizur ose shkundur përbërësit e produktit.


PCB-të e ngurtë fleksibël mund të përkulen, palosen ose rrumbullakohen dhe më pas të integrohen në produkte të ndryshme. Ato ofrojnë komoditet, fleksibilitet dhe lëvizshmëri për pajisjet portative. Ato përfshijnë kartat e zgjerimit dhe bateritë në laptopë ose kompjuterë desktop. Një PCB gjysmë fleksibël mund të përkulet ose përkulet, por nuk është aq fleksibël sa një tabelë e ngurtë e kombinuar fleksibël. Ato janë gjithashtu një zgjidhje efektive e pajisjes portative, sepse nuk kërkojnë lidhje të ngurtë në zona me trafik të lartë të këmbësorëve, pasi mund të përkulen pa u thyer ose ndarë. Ky postim në blog do të shqyrtojë aplikime të ndryshme të dizajnit të PCB fleksibël të ngurtë dhe PCB gjysmë fleksibël.

shikoni më shumë
IMS – Pllakat e qarqeve të printuara me bazë metalike të izoluaraIMS – Pllakat e qarqeve të printuara me bazë metalike të izoluara
04

IMS – Baza metalike e izoluar e printuar në ci...

2023-10-27

Baza e izolimit metalik përbëhet nga një shtresë bazë metalike, një shtresë izolimi dhe një shtresë qarku e veshur me bakër. Është një material i bordit të qarkut metalik që i përket komponentëve të përgjithshëm elektronikë, i përbërë nga një shtresë termoizoluese, pllakë metalike dhe fletë metalike. Ka përçueshmëri të veçantë magnetike, shpërndarje të shkëlqyer të nxehtësisë, forcë të lartë mekanike dhe performancë të mirë përpunimi.


Nënshtresa e izolimit metalik përbëhet nga një shtresë e nënshtresës metalike, një shtresë izoluese dhe një shtresë qarku e veshur me bakër. Shtresa e sipërme është një shtresë qark e veshur me bakër, e cila fillimisht përbëhet nga një shtresë bakri. Sipas kërkesave të ndërlidhjes elektrike, qarku mund të gërryhet në qarkun e kërkuar. Bërthama e tranzitorit të fuqisë, çipi i kontrollit të drejtuesit, etj. mund të ngjiten drejtpërdrejt në shtresën e qarkut të veshur me bakër. Për të lehtësuar saldimin dhe për të parandaluar oksidimin, jastëku i saldimit është i veshur me Ti, Pt, Cu, Au dhe filma të tjerë të hollë ari, me trashësi 35, 50, 70105140 mikron; Shtresa e ndërmjetme është një shtresë e mesme izoluese, zakonisht e bërë nga ngjitësi prej pëlhure me fibër qelqi epoksi me përçueshmëri të mirë termike, rrëshirë epokside ose film organik dielektrik të mbushur me materiale qeramike. Trashësia e saj ndahet në katër specifika: 50, 75, 100, 150 mikron.

shikoni më shumë
PCB HDI PCB e ndërlidhur me densitet të lartëPCB HDI PCB e ndërlidhur me densitet të lartë
07

PCB HDI PCB e ndërlidhur me densitet të lartë

2023-10-27

HDI PCB (High Density Interconnect PCB) është një bord qark i ndërlidhjes me densitet të lartë që përdoret për të arritur më shumë lidhje dhe densitet më të lartë në hapësirë ​​të kufizuar. Zakonisht përdoret në pajisje elektronike komplekse si telefonat inteligjentë, tabletët dhe kompjuterët.


Pllaka e qarkut PCB HDI adopton një sërë teknologjish të avancuara prodhimi, të tilla si mikroqarqet, vrimat e varrosura të verbëra, rezistorët e integruar dhe ndërlidhjet ndërshtresore. Këto teknologji mundësojnë që PCB-të HDI të arrijnë densitet më të lartë lidhjeje dhe dizajne më komplekse të qarkut në madhësi relativisht të vogla.


Për shkak të procesit të prodhimit dhe kërkesave për saktësi të lartë të bordeve të qarkut HDI PCB, kostoja e prodhimit të HDI PCB është zakonisht më e lartë në krahasim me bordet tradicionale të qarkut të zakonshëm. Kjo është për shkak se PCB-të HDI kërkojnë përdorimin e proceseve më komplekse dhe pajisjeve të avancuara për të arritur densitetin dhe kompleksitetin e tyre të lartë.


Përveç kësaj, dizajni dhe paraqitja e bordeve të qarkut HDI PCB kërkon gjithashtu më shumë burime inxhinierike dhe investim në kohë për të siguruar besueshmërinë dhe performancën e qarkut.

Prandaj, në përgjithësi, kostoja e prodhimit të bordeve të qarkut HDI PCB është më e lartë se ajo e pllakave tradicionale të qarkut. Megjithatë, faktorët specifikë që ndikojnë në kosto ndikohen edhe nga shumë faktorë të tjerë, si numri i kërkuar i shtresave, gjerësia/hapësira e linjës, kërkesat e hapjes, etj.

shikoni më shumë
01 02 03 04 05

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË
PËR NERRETH NESH-2
01 02
AREX u krijua në 2004 për të ofruar shërbime me një ndalesë për prodhimin e PCB-ve, prokurimin e komponentëve, montimin dhe testimin e PCB-ve. Ne kemi pranë vetes fabrikën e PCB-ve dhe linjën e prodhimit SMT, si dhe një shumëllojshmëri të pajisjeve të testimit profesional. Ndërkohë, kompania ka një ekip profesional të kërkimit dhe zhvillimit teknik, ekip të shkëlqyer të shitjeve dhe shërbimit ndaj klientit, ekip të sofistikuar prokurimi dhe ekip testimi të montimit, i cili do të siguronte cilësinë e produktit në mënyrë efikase. Ne kemi avantazhin e çmimeve konkurruese, përfundimit të produkteve në kohë dhe cilësisë së qëndrueshme në biznes.
LEXO MË SHUMË
TEKNOLOGJIA CILËSORE

TEKNOLOGJIA CILËSORE

Ofroni teknologji dhe zgjidhje industriale me cilësi të lartë

Cilësi e besueshme

Cilësi e besueshme

Sigurohuni që çdo produkt të plotësojë kërkesat e klientit.

Shërbimi ndaj klientit

Shërbimi ndaj klientit

Ofroni zgjidhje të personalizuara dhe shërbim të vëmendshëm

Pllakat e qarkut të printuar me shumë shtresa
01

Pllakat e qarkut të printuar me shumë shtresa

Pllaka e qarkut të printuar (PCB), e njohur gjithashtu si Pllaka e qarkut të printuar ose Pllaka e qarkut të printuar. Pllakat e printuara me shumë shtresa i referohen pllakave të printuara me më shumë se dy shtresa, të cilat përbëhen nga tela lidhës në disa shtresa të nënshtresave izoluese dhe jastëkët e saldimit që përdoren për montimin dhe saldimin e komponentëve elektronikë. Ato jo vetëm që kanë funksionin e përcjelljes së qarqeve të çdo shtrese, por kanë edhe funksionin e izolimit të ndërsjellë.
shikoni më shumë
IMS – BAZË METALIKE TË IZOLUARA TË QARKEVE TË PRINTUARA
01

IMS – Pllakat e qarkut të printuar me bazë metalike të izoluar

Baza e izolimit metalik përbëhet nga një shtresë bazë metalike, një shtresë izolimi dhe një shtresë qarku e veshur me bakër. Është një material i bordit të qarkut metalik që i përket komponentëve të përgjithshëm elektronikë, i përbërë nga një shtresë termoizoluese, pllakë metalike dhe fletë metalike. Ka përçueshmëri të veçantë magnetike, shpërndarje të shkëlqyer të nxehtësisë, forcë të lartë mekanike dhe performancë të mirë përpunimi.
shikoni më shumë

ÇERTIFIKIMET

ÇERTIFIKIMET1ÇERTIFIKIMET2ÇERTIFIKIMET3ÇERTIFIKIMET4

SHËRBIMET